HANGANYAGOK

Vaktor Orsolya, lélekíró,
lélekuniverzum közvetítő
edukációs és lélekutazás
(meditációs) hanganyagai

A különböző csomagok tartalmaznak edukációs előadás hanganyagokat és lélekutazás (meditációs) hanganyagokat is a lélek univerzumának közvetítésében. Kérlek, ellenőrizd a csomag tartalmát, amikor választasz.

Vannak hanganyagok, melyek stúdió felvételek (minőségi hang), és vannak hanganyagok, melyek élőben vagy online kerültek rögzítésre, ezért a hangminőség nem stúdió minőség.

BŐSÉG – GAZDAGSÁG – TEREMTŐERŐ

A bőség, gazdagság, teremtőerő hanganyagok segítik a teremtő erőd karmikus megtisztulását, hitrendszerbeli energia-blokkok feloldását, pénzzel és gazdagsággal kapcsolatos régi energiás sztereotípiák feloldását, támogatják az új energiás manifesztációs képességedet.

NŐISÉG

Belső istennő életre hívásában támogatnak a hanganyagok, a nőiség karmikus terheinek és blokkjainak oldásával, a méh energia megtisztításával nőiséged egy magasabb lélek-, és tudatállapotban élheted meg itt és most a hétköznapokban.

METAMORFÓZIS

A hanganyagok az energetikai áthangolást és újrahangolást segítik sejtszinten. A hitrendszer, a tudatalatti működési mechanizmusok sejtszinten rezonálnak, így amikor fénytest-huzalozás történik a sejtekben energetikailag, ezeket alakítod át, hogy minél magasabb minőségben élhesd az életed, szerelemben, szeretetben, egészségben és anyagi bőségben.

ARKANGYAL MEDITÁCIÓK

Az Arkangyalok különböző életterületen segítik az oldást és az újrahangolást, hogy a legjobb énedet élhesd meg.

LÉLEKÉBREDÉS SZELLEMI ISKOLA

Edukációs és lélekutazás (meditációs) hanganyagok a szellemi iskola 7 állomásában a 7 csakrához, mint 7 életterülethez hangoltan. Élő online kurzus felvételek a 7 alkalomról.