Arkangyal meditációs nap – Kristályfény Elysium Szeminárium: Angyal-lélekrészeink felszabadítása és integrálása (Személyesen és ZOOM-ONLINE is)

22000 Ft

Részvételi jegy:
Időpont: 2024. szeptember 29. (Mihály és Gábriel névnap) 10.00 – 17.00
Helyszín: Kristályfény Elysium Edukációs Központ – Budapest, Óbuda (további részletek a regisztrációs emailben)
Online: ZOOM – regisztrációs emailben küldjük a linket
A részvételi díj: 22.000 Ft / fő

Arkangyal meditációs nap – Kristályfény Elysium Szeminárium:
Angyal-lélekrészeink felszabadítása és integrálása
(Személyesen és ZOOM-ONLINE is)

2024 ősze egyéni vonatkozásban kvantumugrás, avagy a sorsváltás, szintlépés lehetőségeinek energiáját hordozza magában. Varázslatos angyali támogatás vesz körbe bennünket, hogy most léleksorsunkat, kozmikus csillagvándor tapasztalásainkat magasabb minőségbe emelhessük, kiléphessünk ősi vezeklési és karmakörökből.

2024 ősze támogat bennünket, hogy az angyali lélekrészeinket gyógyíthassuk, tisztíthassuk, és visszaintegrálhassuk. Sok léleksegítőnek vannak angyali lélekrész-sebei, ezért van az, hogy olykor az emberekkel való kapcsolódás nehezebben megy, vagy nem értjük őket, vagy túlságosan is átérezzük a fájdalmukat, vagy – nos, ez is van – ítélkezünk felettük.

Sok léleksegítő egy másik létsíkon akár őrangyali szolgálatot is teljesíthet, vagy megsérülhetett ebben a szolgálatban.

Ha úgy érzed, nehezen mutatod meg az önvalódat a külvilágnak, ha úgy érzed, valamilyen láthatatlan félelem-erő leng körbe, amikor emberek közé mész, emberekkel kapcsolódsz (akár a közösségi médiában) vagy akár a gondolataidat és érzéseidet szeretnéd kifejezni, megmutatni, és ez kihívás számodra, mert valamilyen láthatatlan okból (érthetetlen vagy megmagyarázhatatlan okból) félsz „kiállni az élet színpadára" – akkor ez Neked szólhat...

A témakör lehet bármely munkaterület, vagy párkapcsolat, vagy barátai és családi kapcsolatok... ha nem mered úgy igazán élni önmagad... teremtő és alkotó módon...

A meditációs napon bővebben kibontjuk az angyali lélekrész minőségeket (égi közvetített tanítások formájában), igyekszünk feltárni, megvilágosítani minél több tudatalattiba lefojtott megélést, hogy a megértés alkímiájában felszínre jöhessen, majd zenére közvetített meditációban - belső lélekutazásban – a megbocsátás alkímiájában felszabadítjuk ezen lélekrészeinket, visszaintegráljuk őket a bennünk létező Isteni Egységbe, a tapasztalásokat pedig semleges energiába transzformáljuk (a személyes Akasha-ban).

A meditációs nap 10.00 órakor kezdőik, és 17.00 óráig tart: 2 tanítói résszel (tudatosítás) – és 2 meditációs résszel (belső lélekutazás – tudatalatti lenyomatok átalakítása szeretetben és megbocsátásban).

A programon személyesen és online és részt lehet venni, a résztvevők a meditációs nap élő hangfelvételét utólag megkapják, lehet vele utólag is, többször is lélekmunkálkodni. A meditációk később stúdióban is felmondásra kerülnek, a résztvevők ezt is megkapják utólag.

Személyesen korlátozott létszám a fizikai hely befogadóképessége miatt.

Időpont: 2024. szeptember 29. (Mihály és Gábriel névnap) 10.00 – 17.00

Helyszín: Kristályfény Elysium Edukációs Központ – Budapest, Óbuda (további részletek a regisztrációs emailben)

Online: ZOOM – regisztrációs emailben küldjük a linket

A részvételi díj: 22.000 Ft / fő

Jelentkezés a részvételi jegy megvásárlásával.

Szeretettel várlak,
Kristályfény33 Vaktor Orsolya

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Arkangyal meditációs nap – Kristályfény Elysium Szeminárium: Angyal-lélekrészeink felszabadítása és integrálása (Személyesen és ZOOM-ONLINE is)” értékelése elsőként